Cum decurg operatiunile de emitere a garantiilor?

Oferim clientilor nostri garantiile necesare pentru a raspunde obligatiilor lor fata de entitatile private.

Pentru aceasta, respectam urmatorul proces:

Scrisoare de garantie

Scrisoare de garantie

Scrisoare de garantie

Cum decurg operatiunile de emitere a garantiilor? 

Oferim clientilor nostri garantiile necesare pentru a raspunde obligatiilor lor fata de entitatile publice sau private.

Pentru aceasta, respectam urmatorul proces:

Scrisoare de garantie

Tipuri de garantii

Fii stapan pe situatie! Alege serviciul care ti se potriveste, adaptat conform necesitatilor tale.

Garanteaza indeplinirea obligatiilor contractuale ale partii care executa lucrarea sau care presteaza serviciul.

Garanteaza construirea si functionarea corecta a punctelor de conectare la reteaua de electricitate.

Garanteaza plata taxelor vamale si a impozitelor derivate din activitatea desfasurata de agentii vamali, importatori si companii de tranzit.

Restituirea avansului de catre Executant, in conditiile in care acesta din urma nu si-a indeplinit obligatiile contractuale si a primit avans pentru desfasurarea activitatii contractate.

Garantarea obligatiilor contractate in cadrul unui raport juridic; in situatia in care nu identificati printre garantiile prezentate cea care va deserveste interesele, va rugam sa ne contactati in gasirea celei mai bune solutii pentru garantarea raportului juridic pe care il doriti.

Operatori de transport rutier care au nevoie sa obtina sau sa prelungeasca o licenta de transport, au nevoie de o scrisoare care sa garanteze capacitatea lor financiara.

O companie care vinde un produs/utilaj/lucrare si are nevoie sa garanteze cumparatorului o perioada de functionalitate/garantia tehnica a cea ce vinde.
Persoane fizice si/sau juridice carora li se solicita o scrisoare sa exprime intentia societatii KODIAC CAPITAL IFN S.A, in urma unei analizei, de a-i sustine in dezvoltarea relatiilor lor de afaceri si/sau participarea lor intr-un proiect si/sau contract.

Garanteaza repunerea spatiului si/sau/ a terenului in situatia anterioara perioadei de inchiriere si/sau /concesiune si/sau superficie.
Cine are nevoie de o astfel de garantie ?
Persoane fizice si/sau juridice in cazul in care proprietarul spatiului (casa, hala, teren , etc) solicita o garantie prin care te obligi sa predai proprietatea lui, la sfarsitul perioadei de inchiriere, in acelasi conditii in care ti au fost predate, aceasta garantie fiind necesara pentru semnarea contractului de inchiriere si/ sau concesiune si/sau superficie.

Te poti baza pe noi

Intelegem si insotim clientii nostri in drumul lor spre succes.

Contactati Echipa Noastra
Te sunam noi