SCRISOARE DE GARANȚIE:

SOLUȚIE SIMPLĂ, SIGURĂ ȘI FLEXIBILĂ!

FINANCER a reușit să încheie o colaborare cu singurul IFN din țara noastră care emite scrisori de garanție bancară, KODIAC.

Îți stăm la dispoziție

Aici poți aplica pentru un astfel de produs prin completarea  formularului de contact, iar în cel mai scurt timp îți vom atribui un reprezentant al instituției financiare care te va contacta și consilia.

Contactează-ne

  Îți stăm la dispoziție

  Aici poți aplica pentru un astfel de produs prin completarea  formularului de contact de mai jos, iar în cel mai scurt timp îți vom atribui un reprezentant al instituției financiare care te va contacta și consilia.

  Contactează-ne

   Cum decurg operațiunile de emitere a garanțiilor?

   Pentru aceasta, respectăm următorul proces:

   Scrisoare de garantie

   Tipuri de garanții

   Fii stăpân pe situație! Alege serviciul care ți se potrivește, adaptat conform necesităților tale.

   Companiile care doresc să se prezinte la o licitație de atribuire de contracte de achiziții/servicii/lucrări publice și trebuie să prezinte o garanție pentru menținerea ofertei depuse.

   Garantează îndeplinirea obligațiilor contractuale ale părții care execută lucrarea sau care prestează serviciul.

   Garantează construirea și funcționarea corectă a punctelor de conectare la rețeaua de electricitate.

   Garantează plata taxelor vamale și a impozitelor derivate din activitatea desfasurată de agenții vamali, importatori și companii de tranzit.

   Restituirea avansului Autorității Publice, de către Executant, în condițiile în care acesta din urmă nu și-a îndeplinit obligațiile contractuale și a primit avans pentru desfășurarea activității contractate.

   Garantarea plăților la termen în conformitate cu Deciziile Autorităților Fiscale.

   Garantarea îndeplinirii de către Concesionar a tuturor obligațiilor/condițiilor stipulate în contractele de concesiune.

   Garantarea obligațiilor contractate în cadrul unui raport juridic; în situația în care nu identificați printre garanțiile prezentate cea care îți deservește interesele, te rugăm să ne contactezi în găsirea celei mai bune soluții pentru garantarea raportului juridic pe care ți-l dorești.
   Operatorii de transport rutier care au nevoie să obțină sau să prelungească o licență de transport, au nevoie de o scrisoare care să garanteze capacitatea lor financiară.
   O companie care vinde un produs/utilaj/lucrare și are nevoie să garanteze cumparatorului o perioadă de funcționalitate/garanția tehnică a cea ce vinde.
   Persoane fizice și/sau juridice cărora li se solicită o scrisoare să exprime intenția societății KODIAC CAPITAL IFN S.A, in urma unei analize, de a-i susține în dezvoltarea relațiilor lor de afaceri și/sau participarea lor într-un proiect și/sau contract.
   Garantează repunerea spațiului și/sau/ a terenului în situația anterioară perioadei de închiriere și/sau /concesiune și/sau superficie.
   Cine are nevoie de o astfel de garanție ?
   Persoane fizice și/sau juridice în cazul în care proprietarul spațiului (casa, hală, teren, etc) solicită o garanție prin care te obligi să predai proprietatea lui, la sfârșitul perioadei de închiriere, în aceleași condiții în care ți au fost predate, această garanție fiind necesară pentru semnarea contractului de închiriere și/ sau concesiune și/sau superficie.

   Te poți baza pe noi

   Oferim clienților noștri garanțiile necesare pentru a răspunde obligațiilor lor fața de entitățile publice sau private.